Όμιλος Επιχειρήσεων Κ.Μαλαμίδης

Malamidis Marine

Η Malamidis Marine έχει παρουσία στο χώρο των φουσκωτών σκαφών- εξωλέμβιων μηχανών από το 2006, με την δημιουργία της Delimar. Κατά κύριο λόγο είναι επίσημος αντιπρόσωπος όλα αυτά τα χρόνια για τα φουσκωτά STINGHER και STINGHER PREDATOR και για της εξωλέμβιες μηχανές TOHATSU.

Πέρα από σκάφη αναψυχής και φουσκωτά, προσφέρει κινητήρες σκαφών, τρειλερς καθώς και service και πάρκινγκ σκαφών.

Στα μέσα του 2006 η εταιρεία δημιούργησε και έναν χώρο λιανικής πώλησης ειδών αλιείας, αξεσουάρ και εξοπλισμού σκαφών ως επίσης και τμήμα πώλησης ειδών θαλάσσιας ένδυσης-υπόδησης ως και υποβρύχιου εξοπλισμού. Στο διάστημα αυτό έγινε επίσημος αντιπρόσωπος των εξωλέμβιων μηχανών MERCURY.

Στις αρχές του 2007 έγινε και επίσημος dealer των εξωλέμβιων μηχανών SUZUKI.

Στις αρχές του 2011, ο όμιλος εταιρειών Κ. ΜΑΛΑΜΙΔΗ προχώρησε στην κατασκευή νέων, πιο σύγχρονων εγκαταστάσεων 1900 τ.μ. στην περιοχή της Θέρμης.

Οι εγκαταστάσεις αυτές περιέχουν κατάστημα λιανικής πώλησης, έκθεση σκαφών ,εξωλέμβιων μηχανών , jet ski καθώς και τμήμα θαλασσίων σπορ και αναψυχής.

Στην ίδια χρονική περίοδο ξεκίνησε συνεργασία και ανέλαβε την αντιπροσωπεία jet ski SEA DOO διαθέτοντας πλήρη γκάμα ανταλλακτικών , καθώς και το service αυτών.

Από το καλοκαίρι του 2011, μπορούμε πλέον να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα, μέσα από το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα www.malamidis-shop.gr.

Η εταιρεία αντιπροσωπεύει σκάφη όπως:

Φουσκωτά: STINGHER Ιταλίας, PREDATOR Ιταλίας, SCANER Ιταλίας, GRAND

Πλαστικά: CRANCHI (CRUIZER), CHAPARAL, QUICK SILVER

Jet Ski : SEA DOO, YAMAHA

Οι εγκαταστάσεις της στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται στην περιοχή της Θέρμης στην κοιν. οδό Ν. Ραιδεστού – Τριαδίου. Η εταιρία δίδει ιδιαίτερη βαρύτητα τόσο στην εμπορία όσο και στην τεχνική υποστήριξη των προϊόντων της και συμβάλλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της μέσα από τις συμβουλές και την τεχνογνωσία που διαθέτει.

Στις άλλες εγκαταστάσεις μας, μετά το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στο 17ο χλμ Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας λειτουργεί χώρος για φύλαξη σκαφών. Στο parking της εταιρείας υπάρχουν θέσεις για 200 σκάφη εκ των οποίων 70 θέσεις είναι στεγασμένες για καλύτερη προστασία των σκαφών.

MALAMIDIS MARINE

Η ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΘΕΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΕΝΔΥΣΗ – ΥΠΟΔΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΗΣ – ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ- ΕΙΔΗ ΑΛΙΕΙΑΣ- ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ

ΦΟΥΣΚΩΤΑ – ΕΞΩΛΕΜΒΙΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΚΑΦΩΝ

Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Malamidis marine

Περισσότερα

Malamidis Marine

Εξωτερικός Χώρος

Malamidis Marine

Εσωτερικός Χώρος