Όμιλος Επιχειρήσεων Κ.Μαλαμίδης

Mako Market

Η εταιρεία ΜΑΛΑΜΙΔΗΣ Α.Ε. – ΕΜΠΟΡΙΟ-ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ -ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ, με διακριτικό τίτλο “ΜΑΚΟ”, ιδρύθηκε το 2003 με έδρα το Δήμο Θέρμης του Νομού Θεσσαλονίκης. Βρίσκεται 15 χλμ. ανατολικά του κέντρου της Θεσσαλονίκης και 3,5 χλμ. από το αεροδρόμιο “Μακεδονία”.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην εμπορία ειδών οικιακής χρήσης, εποχιακών ειδών, κλπ. Εισάγει εμπορεύματα από Ευρώπη και τρίτες χώρες που αφορούν είδη οικιακού εξοπλισμού όπως π.χ. εργαλεία, είδη κουζίνας, καρέκλες εξοχής, είδη ταξιδίου κ.τ.λ. .

Οι πωλήσεις για την χρήση 2009 ανήλθαν στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η εταιρεία είναι άρτια εξοπλισμένη μηχανογραφικά με πλήρη υποδομή. Ο κύριος μέτοχος Μαλαμίδης Κωνσταντίνος είναι επιχειρηματίας , ο οποίος δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 1988 και έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο του εμπορίου.

Η εταιρεία πιστεύει στα επόμενα χρόνια να έχει ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης, δεδομένου ότι θα αναπτυχθεί και σε άλλα είδη χονδρικού εμπορίου.

Εγκαταστάσεις

Διαθέτει ιδιόκτητο χώρο 10 στρεμμάτων, όπου υπάρχουν επ’ αυτού κτιριακές εγκαταστάσεις 3000 τ.μ. και χώρους γραφείων 180 τ.μ. περίπου. Διαθέτει επίσης ιδιόκτητο οικόπεδο εκτάσεως 20 στρεμμάτων στην περιοχή της Θέρμης Θεσσαλονίκης το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την μελλοντική ανάπτυξη και επέκταση της.

Mako market

… δύο βήματα από εσένα.

Περισσότερα

Mako market

Εξωτερικός Χώρος

Mako market

Εσωτερικός Χώρος

Mako market

Μανάβικο